Kunt u het zich veroorloven om een ​​huis te kopen?

Thuis, Sofa, Woonkamer, Decoratie, Kamer

We zijn ons ervan bewust dat er in deze tijd van economische crisis veel mensen zijn die niet het geld hebben om een ​​eigen huis te kopen. Als u denkt dat uw huis niet een van de klanten is, dan willen we u vertellen dat het in goede tijden heel goed mogelijk is. Wat bedoelen we hier?

We bedoelen dat in tijden van economische crisis alles duurder wordt; elke verkoper of verhuurder is zich meer bewust van zijn portemonnee; dus wordt de verhuursector steeds concurrerender. Een succesvolle makelaar weet zeker ook hoe hij zijn koper moet vertegenwoordigen. Probeer daarom een ​​succes te worden bij het verhuren van uw woning.

In de afgelopen 15 jaar hebben we een gestage groei gezien in het aantal investeerders en de kopers. Er zijn veel mensen die niet veel geld hadden om een ​​huis of een eigen woning te kopen. Door de energiecrisis over de hele wereld begonnen sommige mensen echter manieren te vinden om hun rekeningen te financieren. Dat betekent natuurlijk wel dat een deel van deze investeerders dienovereenkomstig een woning wilden huren.

Dus terwijl de kopers doorgaan met huren, voelen deze investeerders, de huurders, zich niet langer op hun gemak bij het huren, maar de makelaars ook. Sommige verhuurmakelaars blijven kijken naar het kopen van een woning in de toekomst, omdat dat hun primaire doel is. Velen van hen kwamen zelfs op het punt dat ze onroerend goed willen verwerven, maar ze denken niet dat ze de huur tegen het afgesproken tarief kunnen betalen.

Integendeel, er is veel grondig onderzoek en collectieve analyse gedaan door enkele van de huisbeleggers, de huurders van de huizen, de verhuurders en zelfs de zakenmensen om de alternatieve huurmarkt voor onroerend goed te ontdekken. In feite is de studie en het onderzoek uitgevoerd zodat ze een aantal opties voor hun eigendom konden maken.

Het probleem is dat er zoveel makelaars zijn die vastgoedverhuur aanbieden. Veel mensen zullen niet kunnen begrijpen waarvoor ze zich gaan aanmelden. Vraag dus best om een ​​duidelijke lijst van de diensten die ze aanbieden en de redenen achter de keuzes die ze maken. Het zou het beste van uw kant zijn om geen contract te ondertekenen dat u niet bereid bent te betalen voor uw nee erop. En natuurlijk mag je geen beloftes doen waarvan je niet echt op de hoogte bent, zelfs niet nadat je het hebt ondertekend.

Als het gaat om een ​​relatie tussen twee partijen, dan is het het beste om helder te communiceren over de aard van uw bedrijf, u en uw klant. Bijvoorbeeld: u heeft de diensten van de makelaar niet meer nodig na ondertekening van dit contract; u kunt het huis onder handen nemen zonder de makelaar op zijn kantoor te bezoeken en u kunt uw huiszoeking natuurlijk doen door op internet of op andere digitale manieren te zoeken.

Alle bovenstaande regels gelden zowel voor New York als voor de klanten. Aan de andere kant zien we veel huurwoningen in veel New Yorkse panden om te huur te tonen en de mensen zijn geïnteresseerd in het huren van onroerend goed, maar de meeste van hen zijn nieuwe investeerders die gewoon niet konden beslissen wat voor soort huis ze zouden gaan want en had geen idee van de bonussen die ze zouden verdienen met welke dienst de agent verleent. De huurders verdienen dus heel weinig geld. Sterker nog, het duurt vaak minstens 3 jaar om break-even te draaien, of zelfs break-even gebeurt niet.

Dus, kunt u het zich veroorloven om zo'n alternatief niet te overwegen?

You may also like