De Timmerman Apeldoorn is een educatief & leuk centrum voor kinderen van alle leeftijden

Timmerman Apeldoorn
 

De Apeldoornse Timmerman aap is een educatief & leuk centrum voor kinderen van alle leeftijden. In een dierenpark waar de dieren samen spelen & werken, en alleen de beste bezoekers mogen komen.

Wat is het Tapijtcentrum Apeldoorn?

Als je De Apeldoornse Tapijtaap bezoekt, ga je het Apeldoornse 'wandkleed' beleven. We gaan verschillende dieren en hun soorten met elkaar verweven. Het wandkleed wordt gemaakt door bezoekers van alle leeftijden en is een groot deel van het plezier van een bezoek aan De Apeldoornse Tapijnaap.

Het centrum is eigendom van en wordt geëxploiteerd door de Stichting Onderwijs & Recreatie Apeldoorn (WAKA). WAKA is een non-profit organisatie die in 1978 is opgericht. Het centrum is gevestigd in het eerste Nederlandse onderwijspark, genaamd Stuifzand.

Hoe werkt het Apenvangercentrum?

De Apenvanger is een interactieve speeltuin waar de bezoekers de dieren zijn. Aan de linkerkant van de ruimte kunnen de bezoekers door het net klimmen om de dieren van dichtbij te ontmoeten. In het midden van de ruimte kunnen de bezoekers door het net racen op een klimtoestel. Aan de rechterkant van de kamer kunnen de bezoekers de dieren van een veilige afstand observeren. De Apenvanger is het hart van de Apeldoornse Apenvanger en is een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers.

Waarom zou je De Apeldoornse Aap moeten bezoeken?

Een bezoek aan De Apeldoornse Aap is een unieke & onvergetelijke ervaring voor de bezoekers. Het is een educatief & leuk centrum voor kinderen van alle leeftijden. Het centrum is een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers. De dieren zijn buitengewoon vriendelijk en maken het bezoek heel bijzonder.

Bezoekers zouden De Apeldoornse Aap met hun familie, vrienden of collega's moeten bezoeken. De Apeldoornse Tapijnaap is een geweldige plek om te bezoeken als het mooi weer is, want het ligt buiten in het land en is gratis te bezoeken.

CONTACT

Heeft u meer vragen of wilt u contact met ons opnemen, stuur dan gerust een e-mail naar info@apeldoorncarpentermonkey.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

You may also like